søndag 15. august 2010

Gjesterom

Endelig begynner gjesterommet å ta litt form. En vegg med tapet er malt og vinduene er malt hvite. Sengene som svigers kom med var opprinnelig trehvite,men de har fått et strøk maling de også. Kommoden er kjøpt på bruktbo stjørdal.Den har også fått sin runde med oppussing:)
Fant noen gardiner son jeg hadde liggende,de var egentlig 220 lang så da måtte jeg fram med symaskina.Er ingen kløpper på symaskin men fikk jo lagt de opp og sydd meg ei kappe til det lille vinduet i tillegg:)

Så nå gjenstår de 3 resterende veggene i rommet.De er det panel på men er fulle av kvisthull...så da er det bare å fram med spakkelet.
Men det er ikke akkurat det jeg har lyst til å gjøre akkurat nå,så det tror jeg får vente til den dagen ånden sier....NÅ skal vi ta de siste veggene!
Men det er jo iallefall overnattingsmuligheter her nå:)



Garasjeskilt


Da var året`s hot august nights i Trondheim over for denne gang.
En helg fylt med bromming,cruising og en drøss med amerikanske biler.
Da min kjære samboer er helt amcarfrelst er denne helga hellig hvert eneste år,men vi koser oss alle sammen.Både liten og stor:)

Siden det er dårlig med gateadresse her oppi i himmelen har vi ikke noe husnummer å henge på garasjen. Men idag fant vi et tinnskilt som passet perfekt til garasjen...så velkommen til....
CAMARO COUNTRY
sier selv selv hva som befinner seg bak den garasjeporten:)


mandag 9. august 2010

Tallerkenhylle II


Endelig har prinsen fått noe opp på veggen på rommet sitt!
Fant denne tallerkenhylla på bruktbutikken forrige uke og den har nå blitt en liten bokhylle.
Ettersom rommet hans er i en beigetone så fant vi denne nydelige,varme blåfargen ved navn risør.
Synes det er en nydelig blåfarge



Hadde ikke så mye å fylle den med så lånte noen bøker av storesøster og noen gamle matchboxbiler fra pappa når han var liten gutt.
Etterhvert kan det kanskje bli et koselig gutterom:)
Pappan håper vel det fylles opp med biler av alle slag,siden biler er hans store lidenskap:)